WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVC Kaya's Beringen  10 - 3  (4-0)

DATUM 09-02-2007  21:30

DOELPUNTEN 2 min 1-0 Roy Michiels, 5 min 2-0 Paul Naalden, 10 min 3-0 Jaap Van Bavel, 17 min 4-0 Mo Elmorabet, 24 min 5-0 Paul Naalden, 26 min 6-0 Bryan Pereira, 29 min 7-0 Jaap Van Bavel, 31 min 8-0 Richard Smaal, 33 min 8-1 Aryil, 38 min 9-1 Mo Elmorabet, 39 min 9-2 Ozdemir, 39 min 10-2 Jaap Van Bavel, 40 min 10-3 Ozdemir

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Bart Michiels, El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Bryan Pereira, Philip T’Syen, Greg Vermeulen

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle doet een schitterende zaak na klinkende overwinning op Kaya’s Beringen

Een propvolle sporthal Berckhoven zag Krijnen Keukens Malle een zeer degelijke eerste helft spelen die werd bekroond met een 4-0 voorsprong na doelpunten van kapitein Roy Michiels (prachtige stiftbal), Paul Naalden, Jaap Van Bavel en Mo Elmorabet die na enkele weken droog gestaan te hebben, de weg naar doel terugvond. Na rust ging een gretig Krijnen Keukens Malle verder op hun elan waardoor de voorsprong verdubbelde tot 8-0 dankzij doelpunten van Paul Naalden, Bryan Pereira, Jaap Van Bavel en Richard Smaal. Deze boomlange Nederlander was bijzonder tevreden met dit doelpunt dat overigens ontstond uit een ingestudeerde hoekschop omdat de tegenstrevers werden gecoached door een ex-trainer die hem bij zijn vorige club Wezel links liet liggen. Pas in de 33ste minuut noteerden we het eerste succesje voor de bezoekers uit Beringen toen Aryil de 8-1 lukte. Vijf minuten later scoorde Mo Elmorabet alweer voor Malle maar kort daarop maakte Ozdemir via een 10-meter het tweede doelpunt voor Beringen dat naast coach Martin Webers met Youri Nevelsteen ook een speler uit de Kempen in hun rangen hadden lopen. Het was topschutter Jaap Van Bavel die het laatste doelpunt voor Malle mocht maken terwijl Ozdemir de 10-3 eindstand op het scorebord prikte.

Door het puntenverlies van Proost Lier (verlies bij Celtic Houthalen) en MSC Antwerpen (gelijkspel tegen Ans) verstevigt Krijnen Keukens Malle hun leiderspositie in het klassement. De volgende thuismatch tegen Ans is trouwens nu al volledig uitverkocht.

Ook nog even vermelden dat de beloften van Malle eveneens de koppositie in het klassement hebben ingenomen na een 6-4 overwinning op Kaya’s Beringen.